|
firefox tek kelime ile harika, ancak web sitelerini hazırlayan insanlar sadece internet explorer varmış gibi sitelerini sadece explorer ile çalışacak şekilde hazırladıkları için maalesef bazı sitelerde firefox yetersiz kalıyor. maaşımı akbank tan alıyorum. akbank web sitesi internet explorer dışında hiç bi şey ile görüntülenemiyordu. yalan olmasın, görüntüleniyor ancak işlem yaptırmıyordu. playonlinux ile explorer kurup onu kullanıyordum. şimdi google chromium (umarım doğru yazmışımdır) yükledim (linux sürümü duyurulmuştu) akbank sitesi çalışıyor. ayrıca firefox ile açamadığımız sayfa içindeki gömülü video yayınlarını (online tv gibi) hiç bir ayara gerek kalmadan gösteriyor.
firefoxun rahatlığı ve güzelliği tartışılmaz, bu yazıyı da firefox ile yazıyorum ancak bahsettiğim gibi sitelere denk gelince mecburen chromium ile geziniyorum.
yeri gelmişken, akbank'a konuyu ve rahatsızlığımı belirten en az 10 mail gönderdim, bir tanesine "sorunu çözebilmek için çalışmaya devam ediyoruz" diye cevap verdiler, ancak çok ta hızlı çalışmadıkları ortada.
hoşça kalın.
_________________ imzam yok, mühür bassam??
|